Idees per prendre cafè aquest estiu

Per fi ha arribat aquest moment de l’any en què podem descansar, recarregar piles i gaudir d’unes merescudes vacances. Un temps de relax on poder assaborir de nou els petits plaers: un llibre sota l’ombra d’un frondós arbre, una tarda de cartes amb els amics, una posta de sol sense presses…

A Café Saula ens acomiadem fins a setembre, i ho fem oferint-vos algunes idees de receptes senzilles perquè, malgrat la calor, pugueu seguir prenent cafè alhora que us refresqueu.

Aquí van algunes propostes:

Cafè affogato: una refrescant combinació que consisteix en posar una bola de gelat de vainilla a la tassa i abocar l’espresso a sobre. Deliciós, no?

Gelat de cafè: és bastant senzill de fer. En una base neutra de gelat se li afegeix un cafè ben carregat. Només cal posar-la al congelador i esperar a que es refredi.

Smoothie de cafè i vainilla: només es necessiten tres boles de gelat de vainilla, dos cafès espresso refredats i un got de llet freda, ingredients que es barregen a la batedora durant uns minuts. Per donar-li un toc final, es pot decorar el got amb nata muntada i grans de cafè.

Cafè gelat a la caribenya: és tan senzill com emplenar una glaçonera amb dues o tres tasses de cafè espresso i posar-la al congelador. Una vegada convertit en gel, se serveixen quatre glaçons en un got amb un xarrup de rom.

Us agraden aquestes receptes? Que tingueu unes bones vacances!