Recepta de pastís de xocolata amb Cafè Saula

Aquesta Setmana Santa a Cafè Saula us proposem una senzilla recepta de pastís de cafè amb xocolata que farà les delícies de tots. Us atreviu a provar-la?

Dificultat:

Fàcil

Temps de preparació:

25 min

Temps de cocció:

35 min

Ingredients per a quatre persones:

100 g de farina per a rebosteria

120 g de mantega

100 g de sucre

3 cullerades de cacau en pols

2 ous

1/2 sobret de llevat

1 tassa gran de Cafè Saula amb molt poc sucre

Llet

Sal

Preparació:

1. Col·loca la mantega a temperatura ambient en un processador d’aliments i afegeix el sucre (reservant 1 cullerada). Bat a velocitat baixa fins que la mescla estigui espumosa.

2. Afegeix els ous lleugerament batuts, 2 cullerades rases de cacau en pols i un pessic de sal. Afegeix 2 cullerades de llet i el llevat.

3. Aboca la mescla en una font de forn greixada amb mantega, espolvoreja de forma homogènia amb una mescla d’1 cullerada de cacau i una altra de sucre. Acaba afegint ràpidament el Cafè Saula fred.

4. Forneja a 180 °C durant 30-35 min. Treu del forn i serveix el pastís tallat en racions, completant el plat amb la crema de cafè formada al fons de la font.

IDEA: Per canviar la presentació de les postres, pots cuinar la massa en motlles individuals per obtenir petites magdalenes de cacau i Cafè Saula. En aquest cas, cal reduir el temps de forn a 20-25 min.