Repassem un any ple de cafè i molts projectes

Repassem un any ple de cafè i molts projectes
Repassem un any ple de cafè i molts projectes

Ens trobem a les portes d’un nou any i a Café Saula sentim la necessitat de fer un repàs de com ens ha anat aquest 2017. Sens dubte, han estat uns mesos molt intensos i productius que guardem amb molt bon sabor de boca.

Durant aquest temps, s’ha consolidat la venda dels nostres productes a les plataformes d’Amazon del Regne Unit, Alemanya i Itàlia, on novetats com la nostra Tassa Sommelier han rebut molt bons comentaris.

Precisament la Tassa Sommelier ha anat guanyant terreny en restaurants d’alta categoria, com el restaurant Azurmendi o el 7éme Continent a l’Alsàcia, així com en companyies de cafè internacionals com la suïssa Blaser Trading o Pascucci a Itàlia.

Una altra novetat és que, des del passat mes d’abril Café Saula, col·laborador oficial de PortAventura World Parks & Resort, també es pot trobar a les cafeteries del nou parc temàtic Ferrari Land.

D’altra banda, aquest any també hem celebrat la primera edició del concurs ‘El sommelier del cafè’, tot un èxit de participació que volem repetir en els propers mesos.

Per als nostres clients d’hostaleria, hem llançat un nou envàs de cafè Premium descafeïnat d’un quilo de capacitat. Un format que permet emmagatzemar el cafè de manera més optima per no perdre totes les seves propietats organolèptiques. Sense oblidar-nos d’una nova, i molt completa, carta de tes i infusions.

I per finalitzar l’any, hem pogut celebrar que el nostre laboratori ha estat avalat pel Q Arabica Grader, un dels títols més prestigiosos del sector cafeter internacional.

En definitiva, un any molt complet que ens deixa amb moltes ganes de seguir amb nous projectes. Ja us avancem que aquest 2018 arriba amb moltes novetats amb les quals ja portem uns mesos treballant. Novetats que, com sempre, tenen l’objectiu d’aconseguir la tassa de cafè perfecta.

I ara sí, en nom de tot l’equip de Café Saula…Bones Festes i Feliç 2018!