Saula

Tan important com la qualitat del cafè és el procés d'elaboració de l'espresso.
A Saula volem que tots els nostres clients obtinguin el millor espresso.

Un equip de tècnics qualificats amb vehicles taller, perfectament equipats, donen sevei tècnic als nostres clients durant tots els dies de l'any.

En cas d'averia, disposem de cafeteres de substitució mentre els nostres tècnics arreglen la seva cafetera.

Setmanalment o quinzenalment el personal de Saula visitarà el seu establiment i li podrà realitzar la comanda de cafè i de la resta de varietats Saula.

A més, el nostre personal comprovarà l'estat de la seva cafetera: nivells de cafè, temperatura de l'aigua, correcte funcionament del filtre, etc,
així com també realitzarà un control del molí, el punt de mòlt i l'estat de les freses.

Aquest és un servei exclusiu per a tots els nostres clients. Per conèixer a la perfecció el funcionament de la seva cafetera, un especialista l'ensenyarà la manera de fer el millor expresso i com fer l'emulsió de llet. També li descobrirà els secrets de les noves creacions, com per exemple la cocteleria de cafè.

Us de galetes

Aquesta web fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Galetes.

Denegar - Política de galetes