• Rebaixat!
  • Nou
Pack 2 llaunes de 500 gr. Gran...
Pack 2 llaunes de 500 gr. Gran...

Pack 2 llaunes de 500 gr. Gran Espresso Prèmium Ecològic Blend (+ llauna gratis 250 gr.)

1.000 gr. cafè en gra 100% Aràbica
Compra aquest Pack i emporta’t 1 llauna gratis

IMPORTANT: quan vagis a pagar, t'apareixerà automàticament a la teva cistella de la compra el cupó-regal d'aquesta oferta. És obligatori el seu ús per poder lliurar-te el regal.

---

Selecció meticulosa de cafès aràbica de petites plantacions muntanyoses de cultiu ecològic. Les millors garbellades de cada collita.

La certificació de “Cafè procedent d’agricultura ecològica” garanteix que el cultiu del cafè al país d’origen s’ha fet sense l’ús de fertilitzants de síntesi química i seguint mètodes biològics que contribueixen a la conservació del medi ambient.

25,02 €
Impostos inclosos

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

CAFÈ SAULA, PREMIUM ORIGINAL
100% ARÁBICA MÒLT
POT DE 500 GR.

EL CAFÈ PER ALS ECO FOODIES

Meticulosa selecció de cafès arábica de petites plantacions muntanyenques de cultiu. Els millors sedassos de cada collita.

Això garanteix que el cultiu del cafè al país d'origen s'ha realitzat sense utilitzar fertilitzants de síntesi química i seguint mètodes que contribueixen a la conservació del nostre planeta.

En un moment en què la població pren cada vegada més consciència de la necessitat de cuidar la salut i respectar la naturalesa, en Cafè Saula apostem pel Premium Ecològic*, una opció que pretén acostar als amants del cafè un producte sa elaborat de manera natural*, que realça el sabor original propi del millor cafè 100% arábica.

La varietat Organic*, dins de la gamma Premium de Cafè Saula, és un producte fruit d'una meticulosa selecció de quatre varietats de cafè arábica procedent de petites plantacions muntanyenques de cultiu ecològic*. Juntament amb aquests aspectes, en el sector agrícola es té en compte factors com l'ús de llavors adaptades a les zones de cultiu, el manteniment d'una coberta vegetal que eviti l'erosió dels terrenys de cultiu, mantingui la humitat i millori el cicle de nutrients de la planta incorporant nutrients després de l'esbrossat, i assecat del material vegetal tallat.

Aquest lloc utilitza galetes