Saula

17 MINUTS

La torrefacció és el moment clau de tot el procés d'elaboració del cafè.

A Saula hem utilitzat des dels inicis el mètode tradicional: una torrefacció lenta a 225º C. Per assegurar el millor perfil aromàtic, gust i color.

Conèixer més
sobre Saula
La història de
Cafè Saula

Cafè Saula va ser fundada el 1950 per Lluís Saula Pons, seguint la tradició industrial familiar. Poc temps després, la seva dona, Mª Teresa Puig Montserrat, va afegir-se al projecte per aportar la seva destresa comercial.

Actualment, la fàbrica situada a Sant Feliu de Llobregat (Barcelona), produeix anualment més d'un milió dos-cents mil quilos de cafè.

A Cafè Saula hem estat sempre a l'avantguarda en el procés d'elaboració del cafè: innovant tecnològicament, fent investigació organolèptica, seleccionant les millors matèries primeres...

Gràcies a tot això, podem mantenir la més alta qualitat tant en els nostres productes com en el servei als nostres clients.

Us de galetes

Aquesta web fa servir galetes pròpies i de tercers per oferir un millor servei i fer estadístiques de dades d'ús. Accepta abans de seguir navegant per poder gaudir de tots els seus continguts amb plena funcionalitat. Si vols més informació o modificar la seva configuració, visita la nostra Política de Galetes.

Denegar - Política de galetes