• Rebaixat!
Càpsules compostables cafè orgànic (+...
CÀPSULES COMPOSTABLES AMB CAFÈ ORGÀNIC
CÀPSULES COMPOSTABLES AMB CAFÈ ORGÀNIC
CÀPSULES COMPOSTABLES AMB CAFÈ ORGÀNIC
CÀPSULES COMPOSTABLES AMB CAFÈ ORGÀNIC

Càpsules compostables cafè orgànic (+ llauna gratis)

20 Càpsules / Cafè 100% Prèmium orgànic
Compra 3 llaunes d'aquest producte  i emporta’t 1 llauna gratis

IMPORTANT: quan vagis a pagar, t'apareixerà automàticament a la teva cistella de la compra el cupó-regal d'aquesta oferta. És obligatori el seu ús per poder lliurar-te el regal.

---

NOVA GAMMA DE BLENDS DE CAFÈ SAULA PREMIUM.

Els clàssics de Cafè SAULA, ara compostables i compatibles amb sistema Nespresso®.

LLAUNA METÀL·LICA AMB 20 CÀPSULES

El doble de quantitat que un envàs habitual. Més producte en menys envàs. Envàs metàl·lic al buit amb gas inert per a preservar totes les aromes, per molt més temps.

CÀPSULES COMPOSTABLES DE 5,5 GR. AMB CAFÈ 100% PRÈMIUM ORGÀNIC.

Càpsules fabricades a partir de matèries renovables en la seva majoria d'origen vegetal i certificades 100% compostables i biodegradables (llençar la càpsula al contenidor orgànic i la llauna al contenidor d'envasos metàl·lics).

Cafè aromàtic, de sabor fresc, amb cos i amb acidesa fina. Una tassa dolça amb notes florals afruitades i cereals.

8,40 €
Impostos inclosos

TAMBÉ ET POT INTERESSAR

CAFÈ SAULA, PREMIUM ORIGINAL
100% ARÁBICA MÒLT
POT DE 250 GR.

EL CAFÈ PER ALS ECO FOODIES

Meticulosa selecció de cafès arábica de petites plantacions muntanyenques de cultiu. Els millors sedassos de cada collita.

Això garanteix que el cultiu del cafè al país d'origen s'ha realitzat sense utilitzar fertilitzants de síntesi química i seguint mètodes que contribueixen a la conservació del nostre planeta.

En un moment en què la població pren cada vegada més consciència de la necessitat de cuidar la salut i respectar la naturalesa, en Cafè Saula apostem pel Premium Ecològic*, una opció que pretén acostar als amants del cafè un producte sa elaborat de manera natural*, que realça el sabor original propi del millor cafè 100% arábica.

La varietat Organic*, dins de la gamma Premium de Cafè Saula, és un producte fruit d'una meticulosa selecció de quatre varietats de cafè arábica procedent de petites plantacions muntanyenques de cultiu ecològic*. Juntament amb aquests aspectes, en el sector agrícola es té en compte factors com l'ús de llavors adaptades a les zones de cultiu, el manteniment d'una coberta vegetal que eviti l'erosió dels terrenys de cultiu, mantingui la humitat i millori el cicle de nutrients de la planta incorporant nutrients després de l'esbrossat, i assecat del material vegetal tallat.

Aquest lloc utilitza galetes