Cafè Saula presenta l’exclusiva Tassa Sommelier

Cafè Saula presenta l'exclusiva Tassa Sommelier
Cafè Saula presenta l'exclusiva Tassa Sommelier
Cafè Saula presenta l'exclusiva Tassa Sommelier
Cafè Saula presenta l'exclusiva Tassa Sommelier

Després de mes de dos anys creant i dissenyant cada detall, Café Saula té el plaer de presentar-vos la nova Tassa Sommelier. Una creació dissenyada en exclusiva per Lluís Saula, director de Cafè Saula, i que presenta un nova manera, única fins al moment, d’assaborir un cafè.

El cafè espresso és una de les begudes més aromàtiques i de major creixement que existeixen al món. No obstant, no s’havia creat mai una tassa especial per al seu tast. Com la copa per al vi, creada per a la seva millor percepció i gaudi, la nova Tassa Sommelier té una càmera d’aroma per oxigenar, extreure i potenciar totes les seves aromes, des de les més delicades i ocultes a les menys volàtils.

Sobre aquesta premissa, Cafè Saula ha creat la Tassa Sommelier, amb una càmera olfactòria que serveix per obrir i apreciar totes les aromes. Està feta de fina porcellana per mantenir millor la temperatura i amb el fons arrodonit per no trencar la caiguda de la crema. La seva capacitat de 30ml és la correcta per l’espresso i el seu disseny sense nansa permet un millor domini i fusió de la mà amb la tassa. Tot això pensat per viure una experiència única, completa i diferent a l’hora degustar el cafè espressso.

En definitiva, la Tassa Sommelier, que de moment està disponible a la botiga online de Café Saula en un pack de 4 tasses per 58,08€, està dissenyada per concentrar, potenciar i intensificar les aromes del cafè espresso.

Descobreix més sobre la Tassa Sommelier