Un any ple de cafè i il·lusió

Café Saula 2015-2016

Com tot bon Ritualer, aquest és un moment de l’any que ens il·lusiona i ens fa somiar amb nous projectes i il·lusions. Per això, volem compartir amb tots vosaltres unes petites reflexions abans de tancar l’any.

Primer de tot, dir-vos que hem detectat amb gran entusiasme que cada vegada sou més les persones que es converteixen en autèntics Ritualers. Amb això volem dir que cada vegada més de vosaltres sabeu apreciar les qualitats dels cafès aràbiques. Així com també la qualitat i refinament que implica fer el cafè a la llar, de forma manual, mitjançant la utilització de cafeteres italianes, de filtre o fins i tot el plaer de moldre els grans de cafè de forma artesanal, dedicant uns minuts a aquest ancestral ritual.

El consum de productes d’alta gamma, entre els quals s’inclouen els cafès PREMIUM 100% ARÀBIQUES, com els que tenim a Cafè Saula, són cada vegada més apreciats per les noves generacions. Els resultats s’han traduït, per a nosaltres, amb la necessitat d’ampliar les nostres instal·lacions, vendre en més punts diferents del país i de tenir cada vegada més demanda en grans superfícies, com Carrefour o ecològics com Veritas.

Per aquest 2016 seguirem treballant en nous projectes molt interessants, que aviat podrem compartir amb tots vosaltres. I, per descomptat, seguirem treballant en equip amb la màxima professionalitat i motivació amb l’objectiu d’aconseguir la tassa de cafè perfecta.

Bones festes i Feliç 2016!

Lluís Saula, director de Cafè Saula.