La Tassa Sommelier passa a la segona fase dels Premis Delta ADI-FAD 2018

tassa sommelier

Des de Café Saula estem molt contents d’anunciar-vos que la nostra Tassa Sommelier ha estat seleccionada per passar a la segona fase dels Premis Delta ADI-FAD 2018. D’aquesta manera, dels 180 candidats, passem a formar part dels 88 semifinalistes, obtenint la denominació “Selecció Delta”. Una selecció que ha estat feta per un Comitè d’Experts format per representants de diferents camps rellevants per al disseny de producte.

D’aquesta manera, la Tassa Sommelier serà present a l’exposició dels Premis ADI 2018 i a la publicació del Premis ADI Book 2018. En quan a la segona fase, tots els productes seleccionats competiran per un Delta d’Or i dos Delta de Plata en cada categoria. També s’atorgarà un Premi d’Opinió mitjançant la votació dels socis FAD que participin a la cerimònia del lliurament de Premis ADI, que es realitzarà el proper 14 de juny.

Els Premis Delta d’ADI-FAD, Associació de Disseny Industrial i Foment de les Arts i el Disseny, s’atorguen des de 1961 en reconeixement a la feina dels dissenyadors i les empreses nacionals i internacionals, per celebrar l’excel·lència en el disseny industrial i reconèixer la seva importància com a expressió de valors econòmics, socials i culturals.