“La Tassa Sommelier potència l’aroma del cafè espresso”

lluis-saula-taza-sommelier

Després de dos anys i una inversió de 45.000 euros en motlles, disseny i producció, Lluís Saula, director de Cafè Saula, acaba de presentar la Tassa Sommelier. Una nova creació, única fins al moment, en la qual la tassa de cafè compta amb una càmera d’aroma per poder oxigenar el cafè, permetent gaudir d’una manera més intensa l’espresso. El seu creador ens explica alguns secrets d’aquesta última gran novetat del món cafeter.

Com se’t va ocórrer la creació de la Tassa Sommelier?

Durant un curs de sommelier que vaig estar realitzant em vaig adonar de com canviava la percepció de les aromes d’un vi depenent de les diferents copes de vi que s’utilitzessin. Això em va fer adonar que no existia res semblant en el món de les tasses de cafè. És a dir, no existia una càmera d’aroma per poder oxigenar el cafè espresso, com sí que es pot fer en una copa de vi.

Aleshores, la Tassa Sommelier és un potenciador del sabor del cafè?

Exacte. El seu especial disseny ergonòmic, sense nansa, permet remoure suaument el cafè perquè es desprenguin les aromes menys volàtils. I la seva càmera d’aroma concentra i potència totes les aromes perquè es puguin apreciar més profundament.

A qui va dirigida la Tassa Sommelier?

Penso que aquesta tassa serà molt utilitzada i valorada pels clients gourmets d’hostaleria i pels laboratoris especialistes en cafè espresso. Per descomptat, als particulars que els apassioni el món del cafè també gaudiran amb les noves sensacions que ofereix aquesta tassa.

Com podem aconseguir la Tassa Sommelier?

Actualment ja es pot adquirir un pack amb quatre tasses de cafè a través de la nostra botiga online per 58,08€. A més, ja tenim alguns clients internacionals que s’estan animant a presentar la tassa als seus països, com per exemple un torrefactor de cafè a Estrasburg. La idea també és començar a vendre en plataformes com Amazon UK, on ja fa temps que també venen el nostre cafè.

Sens dubte, la Tassa Sommelier pot ser un bon regal de Nadal per als amants del cafè!

Descobreix més sobre la Tassa Sommelier