4 apps imprescindibles per als autèntics coffe lovers

T’imagines que una app et digui tots els secrets per fer un bon espresso o on pots trobar les millors cafeteries de qualsevol ciutat? Gràcies a diferents aplicacions per a smartphone és possible ser el millor sibarita de cafè amb tan sols descarregar-te 4 apps. T’oferim una petita selecció, encara que existeixen moltes altres aplicacions amb les quals entretenir-se!

Catador Cupping:

A través d’aquesta app aprendràs tots els trucs per poder apreciar bé el sabor del cafè, el seu cos, equilibri i textura. Una plataforma ideal si vols conèixer totes les característiques i diferències entre els tipus de cafè.

Baristame:

Indicada pels més sibarites i curiosos. La app et permet seleccionar quin tipus de cafè vols elaborar i, a partir d’aquí, et va indicant com realitzar la recepta pas a pas. Durant el procés t’indica des de les quantitats exactes que necessites fins a com realitzar la recepta depenent de la cafetera que utilitzis.

Art of coffee: 

Aquesta és l’aplicació ideal si el que vols és aprendre a fer senzills dissenys de latte art. Compta amb al voltant de 30 dissenys fàcils de realitzar, com un cor o una roseta. Segur que sorprendràs als teus convidats!

Beanhunter:

Pels més viatgers, en aquesta app descobriràs on estan les millors cafeteries allà on vagis. A l’aplicació es poden veure les fotos dels cafès, així com les valoracions dels usuaris, amb les quals es fa un rànquing de les millors cafeteries de tot el món.

Des de Cafè Saula esperem que us agradin aquests suggeriments!