Café Saula inaugura un nou procés de selecció en la seva gamma més alta de Premium

Per a Café Saula, la neteja i selecció dels grans de cafè en arribar dels països d’origen ha estat sempre una de les seves grans obsessions Per aconseguir els estàndards de qualitat exigits per la marca, es va desenvolupar fa anys un sistema únic de segona selecció de cafè, capaç de desestimar totes aquelles substàncies i materials que podrien distorsionar l’aroma i el sabor propis d’una tassa de cafè excel·lent en la seva categoria.

Així doncs, una vegada importats els millors cafès de Brasil, Centreamèrica, Carib i Àfrica, Café Saula sotmet el producte als següents processos de selecció particulars: aspiració en pols, sedàs d’impureses, imant per a una segona aspiració de la pols, extracció de petites impureses i grans trencats i selecció del gra dur.

Ara, la firma ha anat més enllà i ha afegit un nou procés final per a la línia més alta de Premium, que comprèn les varietats Bourbon i Dark Índia. Es tracta d’un últim procés de selecció manual, que es realitza amb guants i amb les millors condicions higièniques, per afinar al màxim la selecció de la millor varietat de grans de cafè.

Més informació