Café Saula llança les seves primeres càpsules compostables de cafè orgànic i orgànic descafeïnat

Després de molt de temps investigant i provant diferents fórmules, finalment Café Saula ja ha posat a la venda les seves primeres càpsules de cafè completament compostables i compatibles amb el sistema Nespresso®. Es tracta d’una nova gamma de Blends de Café Saula Premium que ja es poden comprar a través de la nostra botiga online en les versions de cafè orgànic i de cafè orgànic descafeïnat.

A més, es venen en llaunes metàl·liques amb 20 càpsules en el seu interior, el doble de quantitat que un envàs habitual. Més producte en menys envàs. Un envàs que, com ja és tradició a Café Saula, està envasat al buit amb gas inert per a preservar totes les aromes durant molt més temps.

Les càpsules han estat fabricades a partir de matèries renovables, en la seva majoria d’origen vegetal i certificades 100% compostables i biodegradables. Per a reciclar-les cal tirar-les en el contenidor orgànic i la llauna en el contenidor d’envasos metàl·lics.

CÀPSULES COMPOSTABLES AMB CAFÈ ORGÀNIC

Càpsules compostables de 5,5 gr. amb cafè 100% Premium orgànic. El resultat és un cafè aromàtic, de sabor fresc, amb cos i amb acidesa fina. Una tassa dolça amb notes florals afruitades i cereals.
20-capsulas-compostables-de-cafe-organico

CÀPSULES COMPOSTABLES AMB CAFÈ ORGÀNIC DESCAFEÏNAT

Càpsules compostables de 5,5 gr. amb cafè 100% aràbica descafeïnat. Una selecció de cafès aràbica triats entre les plantacions de major reputació del món. Un cafè amb cos, una tassa suau i crema persistent.

20-capsulas-compostables-de-cafe-organico-descafeinado