Café Saula, nou cafè oficial de PortAventura World Parks & Resort

És per a nosaltres una gran alegria anunciar-vos que Café Saula ha estat escollit col·laborador oficial de PortAventura World Parks & Resort, un fet que ens dóna la exclusivitat de la venda de cafè a tot el recinte del resort de lleure familiar més important d’Europa.

Aquest acord ens permetrà tenir una gran presència i visibilitat de la nostra línia de productes a totes les zones de PortAventura World, incloent el disseny de dos coffe shops: un a la zona de la Mediterrània i un altre a l’Hotel Port Aventura. A més, aquest acord que hem signat com a cafè oficial de Port Aventura es farà extensiu durant els propers 6 anys, és a dir, fins el 2021.

“Instal·larem fins a 100 màquines de cafè al parc –ens explica Lluís Saula, Director General de Café Saula– i seran de dos tipus: professionals i súper automàtiques, a més de la nostra presència a les cafeteries de l’entrada al parc i a l’Hotel PortAventura, on oferirem el nostre cafè Premium Original, una varietat 100% Aràbica considerada una exquisidesa a tot el món”.

Des de Café Saula preveiem un volum de 14.000 kg de cafè a l’any destinats a Port Aventura, que es traduiran en una previsió de 1.800.000 tasses consumides cada any de cafè espresso, tallat, cafè amb llet i capuccinos.

“Estem molt satisfets de poder incorporar al resort Café Saula, un partner especialitzat en el cafè d’alta qualitat, que proposa un servei tècnic permanent que garanteix el millor producte i servei als més de 4 milions de visitants que vénen a Port Aventura cada temporada”, assegura Giovanni Cavalli, Director Comercial del Port Aventura.

Sense dubte, aquesta és una notícia molt especial que ens omple d’alegria a Café Saula!

Aviat us donarem més informació!