Com seria un casament ritualer?

Com seria un casament ritualer?
Com seria un casament ritualer?
Com seria un casament ritualer?

Ser un Ritualer és un estil de vida que es compon d’infinitat de moments únics i especials. Amants d’allò autèntic i senzill, ens agraden els esdeveniments íntims i acollidors on cada detall està cuidat fins l’infinit. Fins i tot fet a mà per nosaltres mateixos.

A Cafè Saula ens hem adonat que avui dia esdeveniments tan tradicionals com un casament poden ser completament diferents al que ens tenen acostumats. Per exemple, hem descobert la nova tendència de les noces Boho-Chic. Es tracta de casaments bohèmis celebrats a l’aire lliure, ja sigui a la platja, en el bosc o la muntanya, on els arranjaments decoratius són d’estil rústic amb flors i espelmes que estan fets completament a mà.

En aquestes celebracions el reduït i acuradament seleccionat grup de convidats assisteixen a unes vetllades completament homemade, amb les taules adornades amb flors dins d’ampolles de cristall, infinitat d’espelmes, records i fotografies distribuïdes entre els suports que ofereix la naturalesa. Fins i tot el menjar i la rebosteria està feta a casa, per no parlar de la cuidada elaboració del cafè de sobretaula. I el millor de tot: els nuvis llueixen relaxats i despreocupats, doncs és el casament que sempre havien somiat.

Us animeu a celebrar unes noces Ritualers?