Es crea el primer ‘Dron Cafè’ a Holanda

Us imagineu una cafeteria on els cambrers són petites naus voladores amb ulls lluminosos? La realitat ha tornat a superar la ficció, aquesta vegada de la mà de la Universitat tecnològica de Eindhoven, que en motiu del seu 60 aniversari va inaugurar aquest cafè efímer d’aspecte futurista i amb drons com a cambrers.

El seu personatge principal era un robot anomenat ‘Blue Jay’, el primer dron domèstic d’interior autònom, que s’encarregava de prendre la comanda als clients. Mentre aquests els indicaven quins còctels volien prendre, els ulls de ‘Blue Jay’ s’anaven emplenant, com si d’una barra de descàrrega es tractés. Una vegada els seus ulls estaven completament il·luminats, la comanda ja estava llesta. Immediatament sortia de la barra un dron que portava a la taula la beguda sol·licitada, que es mantenia enganxada amb una pinça.

Segons els desenvolupadors del projecte, que només va durar uns dies, aquest dron és un “animal domèstic ensinistrat, intel·ligent i que està impacient per aprendre i jugar”.

Seran així les cafeteries del futur?