Espai Mescladís rep formació barista de Café Saula

Espai Mescladís rep formació barista de Café Saula
Espai Mescladís rep formació barista de Café Saula

El passat 26 de novembre la barista de Café Saula Noemi Paoli va fer formació als nois de l’Espai Mescladís, situat al Born de Barcelona. Durant la sessió, Paoli els va mostrar els cinc fonaments d’un Espresso, el Capuccino i algunes nocions de latte arte.

L’Espai Mescladís no és tan sols una cafeteria. Es tracta d’un increïble espai i projecte social sense ànim de lucre creat per la Fundació Ciutadania Multicultural, que té com a finalitat integrar i ajudar als col·lectius d’immigrants i a les persones autòctones que tenen dificultats per tenir una inserció social i laboral.

El seu encantador bar – restaurant d’estil vintage consta d’un pati interior situat a un edifici d’estil medieval, tan característic del Born, amb les seves arcades gòtiques carregades d’història. Però el que és encara millor, és que l’entitat compta amb el programa ‘Cuinant oportunitats’, on s’intenta re inserir al mercat laboral a molts grups amb el risc d’exclusió social, donant-los ocupació en el restaurant – escola de l’Espai Mescladís.

Des de Café Saula volem agrair la gran atenció i interès mostrat per tots els assistents a la formació, i especialment donar-li les gràcies a Soly, el formador del Servei de Sala, que ens va rebre amb els braços oberts.

Moltes gràcies i molt bona feina!