Ice Coffee Espresso i Ice Coffee Cappuccino Bio, les noves begudes fredes de Café Saula

Aquests dies a Café Saula estem presents a la fira Alimentaria 2018, el gran Saló Internacional de l’Alimentació i Begudes. Allà estem aprofitant per donar a conèixer les nostres dues últimes grans novetats. Es tracta de les Ice Coffee Espresso i Ice Coffee Cappuccino Bio, dues begudes fredes per endur que faran les delícies dels veritables coffee lovers. Així són les nostres dues noves joies:

ICE COFFEE ESPRESSO
Per als veritables amants del cafè. Es tracta d’una deliciosa combinació de cafè aràbica amb llet provinent dels Alps i nata. Tot això en un elegant envàs de 230ml ideal per endur.

ICE COFFEE CAPPUCCINO BIO
Pels més xocolaters. És una refrescant beguda feta amb cafè aràbica, cacau, llet dels Alps i llet sencera. Presentada també en un envàs de 230ml, tots els seus ingredients procedeixen de l’agricultura ecològica.

Les refrescants begudes Ice Coffee Espresso i Ice Coffee Cappuccino Bio, pensades per combatre la calor durant els mesos més calorosos, es llançaran al mercat retail i d’hostaleria a finals d’abril, seguint les tendències de consum actuals.

Us recordem que del 16 al 19 d’abril ens podreu trobar a la fira Alimentaria 2018 a Barcelona, a l’stand D 408 del pavelló P7.

Us esperem!