Restaurant El Provisional, qualitat en la matèria prima

Des de fa pocs mesos ha obert un nou restaurant a Barcelona que apunta maneres. Parlem d’El Provisional, un espai on la qualitat per la matèria prima, el Km0 i la passió per la bona cuina es respira per totes bandes.

El seu xef és el jove Sergi Marqués, un apassionat de la cuina que un dia va decidir deixar la seva feina en una consultoria de màrqueting per dedicar-se a la seva vocació gastronòmica.

I de moment sembla que no li ha anat gens malament. Després de formar-se amb grans xefs com Nandu Juvany o Lola Puig, en Sergi ha obert el seu propi restaurant en un petit però acollidor local al carrer Balmes 66.

La seva aposta és la cuina de mercat i la varietat del menú, que canvia cada cap de setmana segons els productes frescos i de proximitat. I com no podia ser d’una altra manera, des del principi el xef ha optat pel nostre Premium Ecològic. Una meticulosa selecció de quatre varietats de cafè aràbica provinent de petites plantacions muntanyoses de cultiu ecològic i que compta amb el certificat de “cafè procedent d’agricultura ecològica”.

Des de Café Saula desitgem a El Provisional molt èxit en la seva aventura!