Restaurant Lunya, cafè d’alta qualitat a Manchester i Liverpool

Restaurant Lunya, cafè d'alta qualitat a Manchester i Liverpool
Restaurant Lunya, cafè d'alta qualitat a Manchester i Liverpool
Restaurant Lunya, cafè d'alta qualitat a Manchester i Liverpool
Restaurant Lunya, cafè d'alta qualitat a Manchester i Liverpool

Si alguna vegada visiteu les ciutats de Liverpool i Manchester, a Anglaterra, és parada obligatòria anar a menjar al Lunya Catalonian Deli, Restaurant & Bar. Dos locals que han estat premiats en diverses ocasions i en els quals s’ofereixen plats catalans i espanyols amb ingredients d’alta qualitat.

De fet, també disposen de botiga en el propi establiment, a més d’una botiga online que presumeix de ser la més important en la venda de productes gastronòmics del nostre país.

Per als responsables del Lunya, l’alta qualitat dels seus ingredients, així com els productes de mercat frescos, són una de les seves grans prioritats. A més, els xefs del restaurant aposten per la cuina fusió entre els productes ibèrics i la cuina anglesa.

Per exemple, el 2010 van guanyar un premi pel ‘Catalan Scouse’, una varietat d’un plat local de Liverpool amb xoriço i botifarra de Barcelona, fent que el sabor final tingués un toc distintiu entre els dos països.

 El Lunya Liverpool i el Lunya Manchester estan situats al cor de les seves respectives ciutats. Cada mes celebren una nit gourmet, on serveixen un menú excepcional de cinc o sis plats acompanyats dels millors vins espanyols. A més, a les nits de dissabte ofereixen petits concerts de guitarra flamenca en directe.

Entre els nombrosos premis que han rebut destaquen el Liverpool Restaurant of the Year 2010, el Liverpool’s Best Restaurant 2010, el Liverpool’s Best European Restaurant 2011 & 2012, el Merseyside’s Chef of the Year 2011 i el Good Food Guide North West Restaurant of the Year 2015 & 2016.

Per a Café Saula és un honor ser el cafè oficial dels restaurants Lunya. Seguirem treballant per oferir-vos la millor qualitat!