7 característiques distintives del cafè Premium Saula

Què s’amaga darrere del cafè Premium de Café Saula? Avui us desvetllem els set secrets principals que fan que aquest cafè aràbica 100% tingui un resultat aromàtic, de sabor intens, amb cos i lleugera acidesa.

1. Conté una selecció única dels aràbiques millor classificats
La compra del cafè verd per produir el Premium Saula es realitza sobre la base de la selecció dels cafès aràbiques amb majors valors aromàtics, millors classificacions, altures, major grandària de criba i menor nombre de defectes de les diferents procedències i orígens produïdes per tot el món. Tot això amb l’objectiu que posteriorment siguin harmonitzades en una mescla única que es manté any rere any.

2. Utilitza sempre la mateixa fórmula de cafè
Des de la seva creació, Premium Saula s’ha elaborat seguint sempre la mateixa fórmula, tot i els canvis constants dels preus i les oscil·lacions de la borsa que pateixen els diferents tipus de cafès. Aquest és el motiu pel qual el resultat final de la tassa de cafè sempre té la mateixa aroma, sabor i cos.

3. Meticulós procés de neteja dels grans de cafè 
Els diferents cafès aràbiques de gran qualitat que utilitzem, naturals i rentats d’origen, encara contenen
impureses i alguns defectes.
Per aquest motiu, fem un intensiu procés de neteja en el qual cada gra de cafè aràbica Premium Saula ha de superar fins a set processos de selecció diferents. Uns processos que garanteixen un cafè 100% net en cada tassa.

4. Torrat lent de 17/19 minuts
El torrat lent, sense presses, durant mes de 17 minuts a 225º és una altra de les principals característiques del cafè Premium Saula. Aquesta lentitud permet el torrat de forma homogènia i uniforme de cada gra de cafè, oferint un gran espectre d’aromes.

5. Refredat exclusiu per aire sense adulterar amb aigua
El posterior procés exclusiu de refredat per aire permet mantenir el grau òptim d’humitat del cafè i conservar totes les seves aromes varietals sense afegir aigua al cafè.

6. Criança de tres
 setmanes dins de l’envàs 
Després del torrat, el cafè arábica Premium Saula és envasat en pots metàl·lics de 4 quilos i roman en repòs
a temperatura constant com a mínim durant tres setmanes. Durant aquest temps, el cafè torrat acabarà d’afinar tots els seus registres i matisos organolèptics. Es tracta d’un exclusiu procés de criança després de la torrefacció.

7. Envàs metàl·lic amb vàlvula d’aroma per a la seva màxima conservació i puresa
El cafè torrat envelleix ràpidament i perd les seves propietats en entrar en contacte amb l’aire si no és envasat al més aviat possible. El nostre objectiu és, una vegada torrat, evitar el contacte del cafè amb l’oxigen per frenar la seva oxidació i potenciar la seva conservació durant més temps.