Cafè per prevenir la síndrome post vacances

Creus que la tornada a la feina està sent més dura del normal? No et preocupis, perquè tenim una solució per a tu. I és que s’ha descobert que beure cafè durant l’horari laboral et pot ajudar a guanyar tota la motivació i concentració que necessites. Un estudi de l’Escola de Londres ha conclòs que la ingesta de cafeïna redueix “significativament” el nombre d’errors a la feina. Segons els seus investigadors, la cafeïna millora “la formació de conceptes i el raciocini”. Així mateix, altres qualitats importants durant l’horari laboral es veuen potenciades gràcies a l’estímul d’un bon cafè, com la memòria, l’orientació, l’atenció, el rendiment i la percepció.

I no solament això. Encara que sembli sorprenent, diferents assajos clínics han arribat a afirmar que el cafè també alleuja els típics dolors de cervicals, esquena, avantbraç i canell que pateixen les persones que passen llargues jornades davant de la pantalla.

I ja per acabar, no ens hem d’oblidar del valuós moment del cafè amb els companys de feina. Un break ideal per potenciar les relacions socials i el treball en equip. Això sí, el cafè sempre cal prendre’l en la seva justa mesura, ja que un excés també pot repercutir negativament a la feina, ja sigui incrementant l’estrès i el nerviosisme.

Des de Café Saula us desitgem una bona tornada a la feina!