Café Saula aposta per “Organic”, el cafè dels eco foodies

En un moment en què la població pren cada vegada més consciència de la necessitat de cuidar la salut i respectar la naturalesa, a Café Saula apostem per Premium Organic, una opció que pretén apropar als amants del cafè un producte sa elaborat de forma ecològica, que realça el sabor original propi del millor cafè 100% Aràbica.
La varietat “Organic”, dins de la gamma Premium de Café Saula, és un producte biològic fruit d’una meticulosa selecció de quatre varietats de cafè aràbica procedent de petites plantacions muntanyenques de cultiu ecològic.

El cafè va obtenir, per primera vegada al nostre país, la certificació del CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Aquest segell garanteix que el cultiu del cafè al país d’origen s’ha realitzat sense utilitzar fertilitzants ni abonaments de síntesi química i seguint mètodes biològics que contribueixen a la conservació del medi ambient.

Juntament amb aquests aspectes, en el sector agrícola es té en compte factors com l’ús de llavors adaptades a les zones de cultiu, el manteniment d’una coberta vegetal que eviti l’erosió dels terrenys de cultiu, mantingui la humitat i millori el cicle de nutrients de la planta incorporant nutrients després de l’esbrossat, i assecat del material vegetal tallat.

PVP: Gran Espresso Premium Organic de Café Saula, envàs de 250 gr 4,40 euros.

Punts de venda: Establiments Veritas, botigues especialitzades i grans superfícies.

Anar a tenda online