Café Saula estrena el seu nou laboratori d’I+D

Molt més espaiós, modern i amb l’última tecnologia. Així és el nou laboratori que acaba d’inaugurar Café Saula en les seves instal·lacions. Des d’aquest espai es continuen controlant alguns dels processos de selecció de cafè més importants de l’empresa.

El laboratori és el lloc des d’on es fan els tastos de cafè amb tots els elements imprescindibles perquè es facin amb la màxima professionalitat. És a dir, amb la llum vermella, que impedeix deixar-se influenciar per el color del cafè en el moment de fer el tast. També es controla l’arribada del cafè verd, analitzant petites mostres de 300 gr. de tots els sacs que arriben i es torren en dues màquines especials per a fer un tast en la taula giratòria.

Des d’aquest laboratori també s’extreuen mostres del cafè torrat per a comprovar que sempre queda en les mateixes condicions òptimes, així com el control del gruix del mòlt del cafè i de l’envasament. En aquest últim punt, es fan controls de les llaunes i càpsules per a comprovar que estiguin hermèticament tancats, sense fissures.

Altres màquines especials que es poden trobar en aquest nou laboratori és un làser que permet comprovar la granulometria del cafè, així com un forn de cultiu on es pot testar la resistència dels envasos a la calor.

Seguim endavant!