Café Saula ret homenatge al modernisme amb el nou cafè “Premium Barcelona”

Per a Café Saula Barcelona és molt més que una ciutat. És l’essència dels seus carrers, la seva llum mediterrània, la seva arquitectura i apassionant història. És, abans de res, el seu lloc d’origen i la seva definició com a empresa. Per això, per rendir-li un singular homenatge, ha creat el cafè “Premium Barcelona”, una oda al modernisme que tant defineix a aquesta ciutat.

Sortirà pròximament a la venda en establiments en un estoig que inclou un envàs de cafè Premium de 250 grams al costat d’una tassa, realitzats amb un original disseny basat en el “trencadís” -tipus d’aplicació ornamental de mosaic a partir de fragments ceràmics, habitual i característica de l’arquitectura modernista catalana-.

Es tracta d’un cafè complex, dens, rodó i llarg. Elaborat a partir d’una selecció de 5 varietats de cafè aràbica, que es barregen segons una vella recepta familiar. Des de petites plantacions muntanyenques de llocs tan diferents com Brasil, Centre Amèrica, Carib i Àfrica s’importen les diferents tipologies de cafè aràbica que, en barrejar-se, creen el sabor pur i explosiu d’aquest cafè. D’exquisida qualitat, dóna com resultat un cafè increïblement aromàtic, de sabor intens, amb cos i fina acidesa. “Premium Barcelona” ofereix una tassa dolça, axocolatada i de crema persistent.

La seva presentació oficial es farà en motiu de la presència de Cafè Saula a la fira Alimentària 2016, que se celebrarà del 25 al 28 d’abril a la Fira de Barcelona.

Comprar estoig “Premium Barcelona” online