Cansat i sense ganes de treballar? La cafeïna et pot ajudar

Tornar a treballar després d’un període de vacances pot ser tot un repte per a moltes persones. El ritme del treball i la rutina del dia a dia tornen de nou i, per això, és necessari disposar d’una bona dosi de motivació i energia.

Per sort, la naturalesa és sàvia i ens proporciona aliments naturals i saludables com el cafè, que té la cafeïna com a principal compost actiu. Un element que aporta nombrosos beneficis, com prevenir la somnolència, augmentar l’estat d’alerta i millorar el rendiment cognitiu, a més de tenir múltiples avantatges sobre la salut.

El que potser molta gent no sap és que la cafeïna, que per cert, és la que dóna el nom a la beguda del cafè, no aporta nova cafeïna al cos, sinó que evita que un se senti cansat i fatigat. És a dir, ens dóna la il·lusió d’estar animats i enèrgics quan, en realitat, físicament no ho estem.

En comparació amb la cafeïna del te o de la xocolata, la cafeïna del cafè té la capacitat de ser molt mes ràpida a produir els efectes desitjats, energitzant el cos en una o dues hores després d’ingerir-la. No obstant, tots els efectes varien segons les quantitats diàries i la tolerància personal que es tingui cap a aquest component del cafè.

Descobreix a la nostra botiga en línia tota la nostra selecció de cafè per a afrontar la tornada a la feina!