Cafè Saula, nou partner del Real Club de Polo de Barcelona

Estem molt orgullosos d’anunciar que Cafè Saula s’ha convertit en un nou partner del Real Club de Polo de Barcelona. Això significa que es podrà trobar el nostre Cafè Saula Premium Original 100% aràbiga en les sis àrees de restauració de les seves instal·lacions.

Aquesta nova col·laboració arriba en un moment únic: la celebració del 109° Concurs de Salts Internacional o, en altres paraules, la gran final mundial Longines FEI Jumping Nations Cup™. Aquest esdeveniment, que se celebrarà de l’1 al 3 d’octubre de 2021 a Barcelona, és considerat com l’esdeveniment hípic més important del calendari eqüestre internacional (CSIO).

Al llarg de tres jornades la pista olímpica del Real Club de Polo de Barcelona acollirà un total de sis competicions amb la participació de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre internacional. Tres proves seran de caràcter individual, mentre que les tres restants formen part de la Final de Copa de Nacions. I per descomptat, el nostre Cafè Saula serà present en el Polo Park per a assegurar-nos que no li falti cafeïna a cap participant i assistent.

El Real Club de Polo de Barcelona, que compta amb prop de 10.500 socis, es va fundar el 1897 per un grup d’aficionats a l’esport del Polo. El 1997 i amb motiu del centenari del club, el govern va atorgar al RCPB “la Reial orde al Mèrit Esportiu” per la seva valuosa aportació a l’activitat esportiva nacional i internacional. A més, l’Ajuntament de Barcelona li va concedir la mateixa distinció en reconeixement a la seva contribució tant a l’esport català com a la ciutat.

Des de Cafè Saula, brindem per aquesta nova col·laboració!