Nova gamma de tes i infusions 100% ecològics i sense gluten

A Cafè Saula sempre apostem per oferir la màxima qualitat en els nostres productes. Una filosofia que es troba molt present en la nova gamma de tes i infusions que acabem de llançar al mercat. Una gamma de 18 varietats que han estat reformulades amb els millors ingredients ecològics i 100% naturals. A més, s’han introduït 6 varietats noves que arriben amb tot el sabor més autèntic i intens.

Fusió Mediterrània
Un blend de plantes aromàtiques, fruits i espècies amb sabor anisat i especiat com el romaní, el clau, la nou moscada, l’hibisc i un lleuger toc dolç de vainilla. Una infusió rodona i llarga perfecta per a després de dinar o quan es necessiti un toc d’energia.

Infusió Calm
Mescla de plantes amb propietats relaxants com la melissa, la til·la, la poma, la canyella o la pasiflora. A diferència de moltes infusions relaxants que es caracteritzen pel seu sabor herbal, aquí s’ha unit el sabor de les espècies i fruites, que ens donen una infusió sorprenent i lleugerament dolça ideal per a relaxar-se.

Roibos Cacau & Llimona
Mescla de roibos, l’arbust originari de Sud-àfrica, amb pela de cacau, llimona, aromes naturals i calèndula. Una combinació molt llaminera que recorda a les xocolates amb cítrics ideal per als que són poc amants de les infusions.

Te Negre Vainilla
Un te negre lleugerament torrat acompanyat per una agradable aroma de vainilla que li dóna un toc melós i llaminer. Les notes de vainilla s’accentuen si al te li afegim llet o beguda vegetal. Un te perfecte per a després de dinar o per a un berenar llaminer.

Te Vermell Chai
Mescla de te vermell procedent de la província de Yunnan a la Xina amb les espècies típiques utilitzades a l’Índia, com la canyella, el gingebre, el cardamom, el clau o el pebre negre. El resultat és un te amb un sabor més alegre i que alleugereix la característica aroma del te vermell.

Te Verd Gingebre i Cúrcuma

Deliciós blend de te verd amb trossos de gingebre, cúrcuma, plantes d’aroma cítrica i espècies. Una beguda plena d’antioxidants i nutrients que aporta grans beneficis per a la salut.

SOSTENIBILITAT PREMIUM
Amb aquesta nova gamma de tes i infusions, a Cafè Saula continuem apostant pels productes amb certificat BIO, que impliquen tenir un sistema de cultiu més responsable, transparent i menys invasiu per a oferir un producte de qualitat superior.

A més, seguint amb l’estil de vida cada vegada més conscient, hem adaptat l’envàs perquè sigui més sostenible. Un embalatge elegant i cridaner, però alhora protector i sostenible que es presenta en dos formats: en caixes de 20 piràmides o en envàs a granel de 250 gr.

Per a gaudir plenament de la nostra selecció de tes i infusions, recomanem utilitzar aigües que tinguin un baix nivell de clor, preferentment minerals o filtrades que tinguin un baix nivell de calç i que siguin de mineralització debil. També recomanem evitar l’aigua de les cafeteres i utilitzar bullidors.

Vols saber més sobre tota la nostra gamma de tes i infusions? Descobreix-la aquí!