Com fer del teu local una cafeteria 3.0

T’agradaria sumar-te a la tercera onada del cafè? Les cafeteries 3.0 són cafeteries d’especialitat que aposten per cafès d’origen i blends únics per proporcionar una experiència perfecta als autèntics amants del cafè. Si estàs decidit a diferenciar-te de la competència i convertir la teva cafeteria en 3.0, et donem alguns consells que et poden interessar:

Aposta pel cafè de qualitat
Per descomptat, per fer del teu local un negoci únic cal apostar per la millor selecció de cafès del mercat i oferir diferents varietats, com el Premium Dark Índia o el Premium Bourbon de Café Saula. A més, a l’hora de servir el cafè cal construir una experiència única per al client.

Utilitza diferents mètodes d’elaboració
Les cafeteries 3.0 ofereixen diferents mètodes d’elaboració de cafè, des de la utilització d’una Chemex V60 fins a les cafeteres de premsa franceses. I per descomptat, no cal oblidar l’ús de tècniques decoratives com el latte art a l’hora de servir la beguda. La idea és fer de la preparació del cafè tot un art digne de ser observat.

Baristes ben formats
Cada dia sorgeixen noves tendències i tècniques al món del cafè, així que és indispensable que els baristes del local tinguin formació contínua per estar al dia. A Café Saula oferim serveis de formació amb l’objectiu d’ajudar a oferir el millor servei possible als clients.

Estàs preparat per tenir una cafeteria 3.0?