Coneix el Shakerato, la versió italiana del cafè amb gel

T’agradaria descobrir noves begudes estiuenques més enllà del cafè amb gel? A Cafè Saula volem ajudar-te a ampliar la teva carta de begudes a l’estiu. Per això, et proposem descobrir el Shakerato.

Es tracta d’un preparat molt ràpid i fàcil de fer que ens arriba directament d’Itàlia, encara que el seu nom és una barreja entre l’anglès i l’italià: “shake”, sacsejar en anglès, amb el final molt italià –rato. El shakerato no deixa de ser un cafè espresso que s’agita com un còctel amb sucre i gel. De fet, també se sol servir en un got de còctel, per la qual cosa el resultat és molt elegant i sofisticat.

Amb aquesta barreja, que es pot decorar amb cacau en pols i cafè mòlt, s’obté un espresso molt refrescant, dolç i cobert amb una deliciosa escuma cremosa.

Si ets professional d’hostaleria i t’interessa aprendre més sobre la preparació d’un shakerato, així com de la nostra oferta completa de begudes d’estiu, no dubtis a contactar amb el teu comercial de Cafè Saula per a demanar més informació i agendar una formació amb la nostra barista professional.