El frappé, una alternativa refrescant per a la teva carta de begudes a l’estiu

El frappé, una alternativa refrescant per a la teva carta de begudes a l'estiu
El frappé, una alternativa refrescant per a la teva carta de begudes a l'estiu

A l’estiu podem arribar a observar una baixada en el consum de begudes calentes consumides habitualment en un local. A Cafè Saula volem ajudar-te a evitar l’estacionalitat de consum i, per això, ens adaptem a la temporada estiuenca amb una selecció de deliciosos frappés i batuts per a diversificar la teva carta de begudes.

Es tracta d’uns preparats ràpids i fàcils de fer, amb ingredients de la més alta qualitat, que t’ajudaran a oferir una oferta adaptada i apetible als teus clients i et permetran diferenciar-te d’altres locals. No dubtis a preguntar-nos per a saber més!

Els nostres clàssics que mai fallen

Hi ha molts tipus de frappés, tants com permeti la imaginació. Les nostres begudes d’estiu més populars solen ser el Cafè Frappé, una bona alternativa per continuar gaudint del cafè a l’estiu, més enllà del cafè amb gel; així com el Chocofrappé i el Frappé de Fruits Vermells, molt apreciats pels nens i dues bones maneres de substituir al clàssic gelat.

Els frappés de moda per als més atrevits

Hi ha dos tipus de frappés que són imprescindibles perquè la teva carta estigui a l’última: el Chai Frappé i el Matcha Frappé. Aquestes begudes mil·lenàries d’origen oriental estan en plena tendència de consum, molt benvolgudes i demanades en els locals de referència.

El Chai Frappé compta amb una base de te negre aromatitzat amb canyella, clau d’olor i diferents espècies. El Matcha Frappé, està fet amb te verd d’origen japonès. A Cafè Saula et proposem dos preparats molt senzills basats en aquestes receptes tradicionals per a barrejar amb llet i gel i aconseguir una beguda dolça, aromàtica i molt refrescant.

Si ets professional d’hostaleria i t’interessa aprendre més sobre la preparació d’aquests diferents tipus de begudes, així com la nostra oferta completa de begudes d’estiu, no dubtis a contactar amb el teu comercial de Cafè Saula per a demanar més informació i agendar una formació amb la nostra barista.