Descobreix la nova col·lecció de Tasses Sommelier artesanals

A Cafè Saula som uns gran amants del disseny. Per això, acabem de llançar una edició limitada de tasses artesanals, inspirades en el disseny de la nostra Tassa Sommelier amb cambra d’aroma, creades i realitzades per una ceramista local.

Aquesta col·lecció juga amb diferents textures de ceràmica, barrejant la puresa del blanc amb colors càlids i profunds que evoquen els colors del cafè, en un enfocament elegant i minimalista. Cada mug ha estat realitzat a mà i és únic: un regal original, personalitzat i exclusiu per a gaudir d’un cafè o un te amb tots els sentits. Descobreix els tres dissenys de la col·lecció:

Mug Sommelier© Artesanal Geisha

Les fulles allargades es bressolen suaument en els alts arbres on es conrea el cafè Geisha. Des dels anys 30, aquesta varietat original de cafè és considerada com una de les millors del món. Part del seu secret és degut als seus cultius, situats a més de 1.600 metres en el sud-est d’Etiòpia. Unes delicades plantacions que ens van inspirar per a fer aquesta tassa, on el Geisha Esmeralda desplega una agradable dolçor, claredat i notes florals de llimona, gessamí i préssec.

Mug Sommelier© Artesanal Arusha

Una tarda de pluja, una música suau i la companyia de la tassa Arusha. El seu nom prové de la subvarietat de cafè Bourbon, que es va començar a desenvolupar al voltant del 1950 a la regió que separa Kenya i Tanzània. La seva planta presenta fulles i llavors més grans i resistents gràcies als sòls d’aquesta terra, que posseeix una riquesa excepcional on gairebé no es necessita la utilització de pesticides o fertilitzants químics. El resultat són unes delicioses notes a melassa i praliné torrat, el color càlid i profund que inspira el color de la tassa.

Mug Sommelier© Artesanal Maragogipe

Mai el color bronze ha estat tan suau i perfumat. També anomenada Grans Gegants o Elefants, la varietat Maragogipe es caracteritza per tenir grans d’una grandària dues o tres vegades superior al d’un aràbica clàssic. És una mutació de la varietat Typica i el seu nom prové de la ciutat brasilera en la qual va ser descobert per primera vegada. El seu arbre és alt i amb grans fulles i brots de color bronze. Per això, el color dolç de la tassa artesanal recorda les delicioses i fines notes fruiteres i florals d’aquesta preuada varietat de cafè.

T’agraden? Les pots trobar a la nostra botiga en línia!