El sommelier Ferran Centelles visita Cafè Saula

Aquesta setmana hem tingut el gran plaer de rebre a les nostres instal·lacions al prestigiós sommelier Ferran Centelles. Durant la visita, hem realitzat un tast brasiler i hem pogut compartir les nostres respectives experiències en el món del cafè i del vi.

Ferran Centelles (Barcelona, 1981) és un dels millors sommeliers del país i un referent nacional i internacional. Va començar la seva formació a l’Escola Superior d’Hosteleria de Barcelona (ESHOB) i va iniciar la seva carrera professional en elBulli, on va treballar entre el 2000 i el 2011. Des de llavors la seva carrera no ha deixat de progressar i ha seguit treballant i estudiant per a aconseguir la perfecció en el món sommelier. Ha obtingut el Diploma WSET a Londres, l’Advanced Sommelier CMS i ha passat temporades en restaurants com Aurora, The Vineyard o Maggiore’s, a Londres.

El sommelier també és co-fundador de l’Outlook Wine (The Barcelona Wine School) i Wineissocial.com, a més ha guanyat el premi Ruinart 2006 (millor sommelier d’Espanya) i la seva valuosa aportació al món de la cultura del vi li ha valgut el Premi Nacional de Gastronomia 2011 i el Premi al Professional de l’Any 2013 per l’Associació Catalana de Gastronomia.

Des de Cafè Saula estem molt contents d’haver pogut compartir unes hores amb aquest referent del món sommelier. Fins aviat!