Encara no coneixes el Premium Dark Índia de Café Saula?

La història del cafè Premium Dark Índia comença l’any 1998, quan a Café Saula vam iniciar els nostres primers viatges a l’Índia i ens vam sorprendre per la màgia de la seva cultura i els cafès aràbics que produïen les petites plantacions de zones tropicals de KarnatakaTamil Nadu Kerala.

Va ser aleshores quan vam descobrir cafès difícils d’imaginar fins a dia d’avui: molt aromàtics, d’estructura densa i lleugera acidesa. Cafès amb una gran complexitat i amb gran capacitat per barrejar-se entre si i crear coupages. També va ser aleshores quan vam descobrir els cafès amonzonats, un dels millors cafès del món, envellits durant mesos pels humits aires del monsó i que els conferia un sabor únic, especiat i exòtic.

A aquest descobriment li van succeir anys de proves i tastos al nostre laboratori, buscant la forma d’extreure tota la màgia d’un fruit que guarda al seu interior infinites possibilitats per als sentits.

El resultat d’aquesta recerca va ser el llançament el 2014 del cafè Premium Dark Índia 100% aràbica. Un cafè molt aromàtic, perfumat, amb intenses notes torrades que recorden la xocolata negra i a espècies, com el clau i la nou moscada. Una tassa que sorprèn pel seu caràcter, el seu amargor intens i elegant, la seva marcada acidesa i un final llarg en boca.

Encara no l’has provat?