El laboratori de Café Saula és avalat pel prestigiós títol Q Arabica Grader

Aquesta setmana estem molt orgullosos d’anunciar que Joan Saula, director de fàbrica i laboratori de Café Saula, ha obtingut en la seva primera convocatòria el títol oficial Q Arabica Grader, atorgat pel nord-americà Coffee Quality Institute. Un títol que, tot i que implica una preparació molt exigent, la ràpida superació de les seves 19 proves no fan sinó avalar l’alt nivell de qualitat que ja disposa el laboratori de Café Saula al llarg de més de seixanta anys.

Però, en què consisteix exactament el Q Arabica GraderEs tracta d’una certificació a nivell mundial en la qual s’ensenya a aprendre tècniques olfactòries i habilitats d’anàlisi sensorial, així com protocols de catació, com combinar àcids orgànics, triangular cafès o identificar torrats de mostra.

cafe saula

Però el més important d’aquest programa és que permet a tots els participants, que provenen de diferents parts del món, a calibrar i aprendre el mateix vocabulari a l’hora d’avaluar el cafè. En altres paraules, permet donar amb confiança una opinió objectiva i estandarditzada a l’hora de valorar el cafè.

Sens dubte, aquests coneixements seran molt beneficiosos a l’hora de seguir produint el millor cafè per als nostres clients.

Enhorabona!