FitDietBox incorpora a Café Saula en el seu pla d’alimentació nutricional

A Café Saula hem arribat a un acord de col·laboració amb FitDietBox per a la incorporació del nostre cafè com a acompanyament del seu pla d’alimentació nutricional setmanal.

Adam Giralt, Director Comercial de Café Saula i Ricard Tello, CEO de FitDietBox, han estat els principals responsables de fer realitat aquesta nova col·laboració, amb la qual s’esperen uns grans resultats. “Des del primer moment ens vam adonar que Café Saula té totes les característiques necessàries per als nostres clients. Un producte molt bo, de qualitat i amb propietats beneficioses per a l’organisme”, opina Ricard Tello. A més, afegeix que “sense cap mena de dubte serà un dels complements estrella per al nostre menjar fit setmanal”.

A partir d’ara, FitDietBox oferirà la possibilitat de triar entre dos tipus de varietats de Café Saula per a complementar el pla d’alimentació nutricional a tots els seus clients: les càpsules Premium Organic i les càpsules Premium Organic Descafeïnat.

La cafeïna és un estimulant natural que, ingerida en quantitats recomanades per la EFSA, aporta una millora de l’estat d’ànim i disminueix el risc de patir estats depressius.

Des de Café Saula estem molt contents per aquesta nova col·laboració!