Idees per regalar cafè al Nadal

Cada any el mateix dilema. Què li puc regalar? Què li agrada? Nosaltres us donem un secret: a una gran part de la població li agrada el cafè. Són moltes les persones que no poden començar el dia sense el ritual de prendre’s una bona tassa de cafè. O preparar un bon cafè espresso per acompanyar aquelles eternes sobretaules amb els familiars i amics. En definitiva, el cafè sempre està present en el nostre dia a dia. Aleshores, per què no regalar cafè per Nadal?

Pensant en vosaltres, a la botiga online de Café Saula oferim una sèrie d’estoigs de regal per als autèntics amants del cafè. Us recomanem especialment aquestes opcions:

TASSA SOMMELIER

La Tassa Sommelier amb càmera d’aroma ha estat pensada i dissenyada per gaudir de forma més intensa d’un cafè espresso. El seu especial disseny ergonòmic, sense nansa, permet remoure suaument el cafè perquè es desprenguin les aromes menys volàtils. I la seva càmera d’aroma concentra i potència totes les aromes perquè es puguin apreciar més profundament.

Estoig de 4 tasses i plats: 58,08 €

PREMIUM BARCELONA

Un homenatge a Barcelona i el Modernisme. El seu cafè és una meticulosa selecció de cinc varietats de cafè aràbica de petites plantacions muntanyenques del Brasil, Centre Amèrica, Carib i Àfrica. Torrats a foc lent. Sense presses. El resultat és aquest cafè aromàtic i de sabor intens. Amb cos i fina acidesa. Una tassa dolça, xocolatada i amb crema persistent.

250 grs cafè mòlt 100% Arábica + tassa modernista: 19,80 €

GRAN ESPRESSO KOPI LUWAK 

El gra d’aquest cafè s’aconsegueix mitjançant un procés orgànic a l’aparell digestiu d’un mamífer anomenat luwak, que viu en els boscos de Java i Sumatra. Els enzims del seu estómac confereixen al cafè una aroma rica i intensa amb notes de caramel i xocolata.

150 gr. cafè mòlt 100% Arábica + 2 tasses: 69,00 €

Descobreix més productes a la botiga online de Café Saula