Novetat: llauna de 500gr. de Gran Espresso Premium Bourbon en gra 100% aràbiga

A Café Saula ja tenim disponible a la nostra botiga en línia la llauna de 500gr. de cafè en gra del Gran Espresso Premium Bourbon.

Es tracta d’una exclusiva mescla de cafès 100% aràbigues amb un 70% de la varietat Bourbon, l’origen de la qual es troba en plantacions de Centreamèrica, Sud-Amèrica i Indonèsia. El resultat és un cafè excepcional, amb caràcter i molt aromàtic. De sabor intens, amb cos i una gran delicadesa. En definitiva, una tassa dolça, amb notes que recorden a xocolata, caramel i fruits secs.

El seu mètode ideal de preparació és amb la cafetera Moka, Espresso, French Press, cafè de filtre i cafeteres superautomàtiques. A més, el cafè està envasat en un recipient hermètic amb vàlvula unidireccional de desgasificació. Les llaunes són 100% reciclables i es poden reutilitzar o dipositar en el contenidor groc per a envasos.

Una mica d’història…

La varietat Bourbon és una de les subespècies de cafè aràbiga més antigues i llegendàries que existeixen en el món. Va ser introduïda pels francesos el 1708 a l’Illa de la Reunió, fins aleshores anomenada Bourbon. El cafeto va ser exportat posteriorment al Brasil el 1800, adoptant el nom de l’illa.
Avui dia queden pocs cafetos d’aquesta varietat, per la qual cosa és un cafè molt buscat i apreciat. Café Saula ha creat el Premium Bourbon combinant la subespècie Bourbon amb aràbigues centreamericanes i indonèsies, produint una mescla única i diferent.

Descobreix tots els nostres productes a la nostra botiga en línia!