Per què ens agrada tant el cafè aràbica?

No és cap secret que el cafè aràbica és un dels més apreciats del món. De fet, a Café Saula sempre hem apostat pel cafè aràbica, perquè ens permet arribar al nivell Premium que sempre busquem en els nostres productes. Però, per què ens agrada tant el cafè aràbica? Us donem tres senzilles explicacions (encara que n’hi ha moltes més!):

1. Un cafè ric en aromes

El cafè aràbica és molt més complex que el robusta, considerat de pitjor qualitat. Per complexitat ens referim al fet que té una gran riquesa d’aromes i sabors, que després despleguen totes les seves notes sensorials quan arriben a la tassa de cafè.

2. Més refinat

El cafè aràbica no només compta amb uns sabors més rics i complexos, sinó que també estan més refinats, segons els paladars més experts. Aquesta varietat produeix un cafè més flagrant, dolç, suau, amb notes fresques, fruiteres i florals. La seva acidesa és agradable i equilibrada, mentre que els robustes produeixen cafès més forts i amargs.

3. Té menys cafeïna

La varietat dels grans d’aràbica té la meitat de cafeïna que el robusta. I si els grans estan menys torrats i la infusió es fa amb una cafetera espresso superautomática, la cafeïna encara arriba a ser menor.