Què és un Ritualer?

Des de fa un temps a Cafè Saula parlem molt del concepte Ritualer. Els que ens seguiu amb més assiduïtat ja deveu saber en què consisteix el fet de “ser un Ritualer”. Pels qui encara no coneixeu en profunditat a què ens referim exactament, avui dediquem aquest post per treure-us de dubtes.

Quan parlem dels Ritualers ens referim a aquelles persones que gaudeixen de l’autenticitat dels petits moments del dia a dia. Moments tan senzills com la llum del matí entrant per la finestra mentre s’escalfa lentament la cafetera italiana de tota la vida. Moments com quan es torna a escoltar el so esquinçat d’un vinil en una tarda de pluja hivernal.

Els Ritualers prefereixen sentir el tacte de la fulla d’un llibre abans que llegir davant la freda pantalla d’un iBook. També prefereixen cuinar tranquil·lament amb ingredients naturals abans que descongelar qualsevol producte del supermercat. Per no dir que els encanta reciclar mobles, conrear horts urbans o crear la seva pròpia roba. Tot amb l’íntim objectiu de retrobar-se amb les sensacions més autèntiques.

En essència, un Ritualer és un amant de l’autèntic, d’allò únic i original. A Cafè Saula ens sentim plenament Ritualers. I vosaltres, us uniu als Ritualers?