Fàbrica Moritz, l’ànima cervesera de Barcelona

Fàbrica Moritz, l'ànima cervesera de Barcelona
Fàbrica Moritz, l'ànima cervesera de Barcelona
Fàbrica Moritz, l'ànima cervesera de Barcelona
Fàbrica Moritz, l'ànima cervesera de Barcelona

Hi ha històries i llocs que uneixen a empreses. Com el barri del Raval de Barcelona. Cafè Saula i Moritz van néixer als seus carrers, es van impregnar de les seves gents i les seves històries. Anys més tard, el 2014, aquestes dues empreses amants de Barcelona van decidir aliar-se per oferir als bars de la ciutat Comtal el seu cafè i la seva cervesa. Un d’aquests locals és la Fàbrica Moritz, que ja porta tres anys revolucionant la ciutat. Més que un bar, es tracta d’un espai multifuncional ideat per als autèntics amants de la cervesa.

Situat al mateix edifici que la fàbrica Moritz original, a la Ronda Sant Antoni, el local és considerat com una ‘cerveseria contemporània’, on la seva posada en escena i extensa carta variada s’inspira en diferents influències nacionals i internacionals. Cuina alsaciana en homenatge al seu fundador Louis Moritz; fregits a l’andalusa; marisc a la gallega; xarcuteria alemanya; cocottes a la francesa; propostes fornejades de tota mena i la reedició de grans plats clàssics cervesers a càrrec del reconegut xef Jordi Vilà. Tot això sense oblidar-nos de la microcerveseria que hi ha situada en el mateix local, la cervesa del qual és la que se serveix als clients. A més, hi ha el ‘Bar à Vins’, un espai dedicat únicament al món del vi on es reuneix el ‘Club del Porró’.

Sempre amb ànims de seguir evolucionant, el 2015 la Fàbrica Moritz obrirà una ‘braserie’ en el seu subterrani, un restaurant de gastronomia altament elaborada. I, per descomptat, l’hora del cafè sempre anirà acompanyada d’un bon Cafè Saula Premium.