S’inicia el concurs ‘El sommelier del cafè’

S'inicia el concurs ‘El sommelier del cafè’
S'inicia el concurs ‘El sommelier del cafè’
S'inicia el concurs ‘El sommelier del cafè’
S'inicia el concurs ‘El sommelier del cafè’

Aquests últims dies s’ha estat cuinant una cosa molt interessant a Café Saula. Es tracta de la fase de formació del concurs ‘El sommelier del cafè’, creat per Café Saula i que té com a objectiu principal difondre la cultura del cafè a través de la formació contínua.

Després d’una primera fase en la qual es va fer un test a més de trenta alumnes de la ESHOB desitjosos de participar, els setze semifinalistes han pogut fer dos dies de formació a les instal·lacions de Café Saula. Unes jornades en les què els participants han pogut ampliar i aprofundir sobre el coneixement i el tractament del cafè. Això sí, sempre enfocant el cafè espresso com una de les begudes més aromàtiques que existeixen. Igual que amb un bon vi, cal saber càtar i apreciar un bon cafè en tota la seva complexitat aromàtica.

El següent pas del concurs és participar a la semifinal, que es realitzarà el proper 12 de maig a les instal·lacions de la ESHOB. Per a poder accedir, els alumnes hauran de repetir un test d’admissió amb preguntes sobre el món del cafè.

La gran final tindrà lloc el 7 de juny a les instal·lacions de Café Saula. D’altra banda, us comuniquem que, malgrat que en aquesta primera edició el concurs està destinat als alumnes de la ESHOB, en la propera edició s’ampliarà al públic general. Us anirem informant!

Des de Café Saula estem molt entusiasmats amb aquest concurs i desitgem molta sort als participants!