“Solucionem les incidències tècniques en menys de 24 hores”

Entrevista a Ricard Espejo, cap de taller de Café Saula.

Ell és el responsable d’un equip de tècnics qualificats que viatgen per tot el territori amb l’objectiu de donar servei als clients. Equipats amb vehicles-taller perfectament habilitats, el seu servei ràpid i eficaç té cobertura els 365 dies de l’any. En definitiva, siguin averies tècniques o posades a punt de les cafeteres, generalment de la marca italiana Rancilio, els tècnics de Café Saula sempre estan a punt per l’acció. En Ricard ens ho explica.

Quins són els principals reptes amb què us enfronteu el dia a dia?

Normalment les cafeteres solen tenir problemes a causa de la calç, sobretot a l’àrea de Barcelona, que té una aigua molt calcificada. D’altra banda, també tenim molt volum de feina fent manteniment de la maquinària dels nostres clients, que en general sol fer-se cada mig any. 

Un cop rebeu una incidència, quin marge d’actuació teniu?

Sempre anem el més ràpid possible. Si un client ens truca per una avaria tècnica, en menys de dues hores li assegurem la visita d’un tècnic. I en tot cas, si amb el client és difícil coordinar l’hora de visita, sempre ens assegurem que en un màxim de vint-i-quatre hores estigui solucionada la incidència.

Què és el que més t’agrada de la teva feina?

Penso que aquesta és una feina que t’ha d’agradar, perquè has de passar-te el dia visitant locals, tractant amb clients i actuant amb rapidesa. Saps que mentre estàs arreglant la maquinària el client no pot vendre cafè, així que tens una doble pressió: una per arreglar la incidència, i l’altra perquè el client perdi la mínima facturació possible. En tot cas, a mi m’encanta aquesta feina!