Zarautz, Taberna Vasca amb bon cafè a Barcelona

Si busques una perfecta fusió entre la cultura culinària basca i la catalana, no has de deixar de provar Zarautz Taberna Vasca. Situat al barri de Sants de Barcelona, es tracta d’un acollidor restaurant familiar que va obrir les seves portes fa dinou anys i que des de llavors no ha deixat d’innovar.

La proposta gastronòmica del Zarautz Taberna Vasca es basa en els productes propis de cada temporada, frescs i de qualitat. A més, cada comensal té la possibilitat d’escollir entre deixar-se portar per l’àmplia barra de pintxos freds i calents, o bé gaudir a taula d’una carta de fusió basca-catalana.

zarautz 2

Per continuar, es pot provar la seva deliciosa selecció de postres fetes a casa, on es troben especialitats com l’orgasme de xocolata, crema catalana amb maduixes o el gelat de cítrics.

I com no podia ser d’una altra manera, com a guinda final de l’experiència al Zarautz Taberna Vasca, es pot demanar un Café Saula Premium, sempre acompanyat d’unes delicioses cookies fornejades al moment, per sortir amb un bon sabor de boca.

Més informació: http://www.zarautzbcn.es/