“El nostre servei d’entrega ràpida al client és la clau de la nostra feina”

Entrevista a Javier Valera, cap de logística de Café Saula.

Quan descriu en què consisteix la seva feina, en Javier, de poques paraules, ho simplifica dient que s’encarrega de la logística. Però no ens enganyem, ell és l’encarregat de controlar tot el procés d’entrada i de sortida del cafè a la fàbrica. I no només això, sinó de tot els pots, llaunes, bobines i material necessari per tirar endavant un negoci cafeter com Café Saula. Una feina que requereix d’una coordinació molt calculada i precisa. En Javier ens l’explica.

Per què creus que és tant important la teva feina?

Sense el departament de logística pràcticament ningú podria treballar. Si no entrem a fàbrica el cafè verd, ningú el pot torrar, si no entrem les bobines, no es pot empaquetar. La nostra missió és organitzar bé el magatzem i l’entrada de material perquè després tothom pugui fer bé la seva feina. 

Quina consideres que és la prioritat del teu departament?

El nostre servei d’entrega ràpida al client és la clau de la nostra feina. Bàsicament, des que un client ens fa una comanda fins que la rep, la nostra prioritat és que es faci l’entrega en les següents 24 o 48 hores, com a molt.

Què és el que més t’agrada de la teva feina?

Voldria remarcar especialment en què és un model d’empresa familiar. Això vol dir que, en ser més petita, estan més per als empleats i el tracte és més directe. Aquesta proximitat, que no la he tingut en altres empreses més grans, m’agrada molt.