Un any ple de cafè i bons moments

Una altra vegada ens trobem a les portes d’un nou any i a Café Saula no podem evitar fer un repàs de tot el que hem viscut durant aquests últims mesos. El 2018 ha estat un gran any per a nosaltres, que ha culminat amb la recent presentació de les nostres noves càpsules de cafè compatibles amb màquines Nespresso. Unes càpsules que es presenten en tres varietats: Premium OriginalPremium OrgànicPremium Descafeïnat.

Però aquest no ha estat l’únic producte que hem presentat aquest 2018. Durant la fira Alimentària, que es va celebrar a Barcelona la primavera passada, també vam presentar els Ice Coffee Espresso i Ice Coffee Cappuccino Bio, dues begudes fredes ideals per a l’estiu i que ja han fet les delícies dels autèntics coffeelovers.

Premi a l’excel·lència

Aquest també ha estat un any en què hem rebut un reconeixement especial. Concretament el Premi a l’Excel·lència en el Servei, lliurat per Port Aventura World Parks & Resort. Un reconeixement que, segons els responsables del parc temàtic, se’ns ha donat per “la capacitat de resposta davant un problema, l’orientació als clients i la implicació de tots els membres de l’equip en l’elaboració d’un producte de qualitat, acompanyat d’un servei excel·lent i sostenible”.

A més, el nostre cafè Premium Orgànic en gra ha rebut una estrella d’or en els premis Great Taste Awards 2018. Es tracta d’uns premis considerats com els Oscars del menjar i beguda al Regne Unit.

D’altra banda, el disseny de la nostra Tassa Sommelier ha arribat fins a la segona fase dels Premis Delta ADI-FAD 2018, obtenint la denominació “Selecció Delta”. A més, la nostra preuada tassa va estar present en l’exposició dels Premis ADI 2018 i en la publicació dels Premis ADI Book 2018.

Aposta per la innovació

En un pas més cap a l’excel·lència del nostre cafè, a Café Saula continuem apostant per la innovació a l’hora d’elaborar els nostres productes. Aquest any hem instal·lat un nou sistema de desgasificació d’última tecnologia. Es tracta d’un procés de desgasificat ultra ràpid amb gas inert que protegeix encara més les aromes del cafè acabat de moldre i prevé el seu envelliment prematur durant el procés de mòlt.

En la mateixa línia, també hem començat a utilitzar una nova eina a les nostres cates de laboratori. Es tracta d’una tapa de metacrilat que serveix per a tapar la Tassa Sommelier mentre es fa la degustació del cafè. El material ha estat triat especialment perquè no desprengui cap olor que pugui alterar l’aroma original del cafè.

La Tassa Sommelier recorre el món

Des de fa uns mesos la nostra Tassa Sommelier està present en diverses fires internacionals de renom gràcies a Rancilio, que des del primer dia ha apostat per elles. Així és com la tassa s’ha pogut veure en el World of Coffee 2018, la fira dedicada al cafè més important d’Europa. En aquesta ocasió l’esdeveniment es va celebrar a Amsterdam i allà va participar Davide Cavaglieri, el campió barista italià, que va fer el seu performance amb la nostra tassa.

La tassa també va estar present en el Cafe Show Seoul 2018, la fira de cafè més important d’Àsia, on va arribar a estar a les mans de la campiona d’aquest any del campionat barista asiàtic.

II edició del concurs ‘El sommelier del cafè’

Finalment, aquest any hem organitzat el II concurs ‘El Sommelier del Cafè’, organitzat per Café Saula i que té com a objectiu principal difondre la cultura del cafè a través de la formació contínua. En aquesta edició, els alumnes de la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) que han resultat guanyadors han estat María Salom (primera classificada), Clàudia Capella (segona classificada) i Ana Balseca (tercera classificada). Tot apunta a què a la pròxima primavera tornarem amb una nova edició!

En definitiva, aquest ha estat un any molt intens, però continuem plens d’energia i ganes d’iniciar nous projectes. De moment només ens queda desitjar-vos unes BONES FESTES I FELIÇ 2019!!!