Un any ple de cafè i nous projectes

Són moltes les coses que succeeixen al llarg de l’any, i encara més en una empresa com Café Saula, on mai parem de pensar en nous projectes i idees.

Com cada final d’any, sempre ens agrada fer un breu repàs de tot el que hem fet al llarg dels últims mesos. En aquesta ocasió comencem amb la gran novetat que vam llançar a principis d’aquest 2019: les càpsules de cafè compatibles amb màquines Nespresso. Concretament en les varietats de Premium Original, Premium Ecològic i Premium Descafeïnat. Unes càpsules que conserven tota la seva aroma i sabor gràcies al seu torrat especial lent i natural de 17 minuts i el seu envàs en atmosfera protectora.

El mes de febrer passat Lluís Saula, director de la companyia, també va dissenyar i va treure a la venda la Tassa Sommelier Cappuccino. Es tracta d’una tassa perfecta per a completar el joc de cafè de la Tassa Sommelier i que està pensada per a degustar el Capuccino des d’una nova perspectiva.

Precisament la Tassa Sommelier també va estar present en una de les grans fires cafeteres del món: el London Coffee Festival. Un esdeveniment que va tenir lloc el març passat i on la tassa va ser donada a conèixer gràcies a la firma Rancilio.

Va ser al maig quan Lluís Saula es va convertir en el nou president del Gremi del Cafè, Torradors de Catalunya. Una decisió que es va prendre en Assemblea i que posa el director de Café Saula al capdavant del gremi durant els pròxims dos anys, en substitució de Toni Riera de Cafès Tupinamba.

Durant el mateix mes es va tornar a celebrar a les instal·lacions de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) la gran final del III Concurs El Sommelier del Cafè, organitzat per Café Saula. En aquesta ocasió, les guanyadores van ser: Patrícia Jabalera (primera classificada), Raquel Fernández (segona classificada) i Cristina Riera (tercera classificada).

En les mateixes dates Café Saula es va estrenar a la plataforma Amazon España amb la venda de diferents packs de cafè Premium Orgànic i Premium Original, en les versions de mòlt i en gra i de 250 gr i 500gr, així com amb packs de 60 càpsules d’alumini compatibles amb màquines Nespresso en les seves varietats Original i Orgànic. Unes vendes que des de llavors no han fet més que créixer.

D’altra banda, aquest any Café Saula s’ha convertit en el cafè oficial de la zona hospitality de les grans cites del Campionat del món de motociclisme (GP) i el Campionat Mundial de Gran Turisme (GT). El hospitality és una luxosa estructura mòbil de 180 metres quadrats que està destinada a donar el millor servei a pilots, enginyers, periodistes i convidats durant els circuits.

Amb tants canvis i aposta per noves idees, el passat 5 d’octubre Café Saula va viure una jornada de reunió interna molt especial: Tot l’equip es va desplaçar fins al centre de convencions de PortAventura World Parks & Resort, on Cafè Saula és el seu cafè oficial, per a valorar el treball fet fins ara i veure cap a on es dirigeix l’empresa en els pròxims anys.

Allà Lluís Saula va aprofitar per a presentar el que a partir d’ara és el director adjunt de l’empresa, Adam Giralt, que alhora va presentar el nou organigrama de la companyia i va remarcar que es produiran molts canvis i nous objectius durant els pròxims 3 anys. Aquest mateix dia també es va realitzar una conferència a càrrec de l’alpinista Ferran Latorre, que va parlar sobre la seva passió per la muntanya i la motivació personal a l’hora de crear nous projectes.

Finalment, a Café Saula tanquem l’any amb el millor esperit nadalenc: sent el cafè oficial de la primera fira de nadal que s’organitza en El Port Vell de Barcelona, dissenyada al més pur estil europeu.

En definitiva, aquest ha estat un any molt intens i ple de novetats, però continuem plens d’energia i amb ganes d’iniciar nous projectes. Ara només ens queda desitjar-vos unes BONES FESTES I UN FELIÇ 2020!!!