Un any ple de cafè i nous projectes

navidad-cafe-saula

Sens dubte, aquest 2016 ha estat un any que hem viscut molt intensament a Café Saula. El febrer passat anunciàvem que havíem estat escollits com a col·laboradors oficials de PortAventura World Parks & Resort, un fet que ens dóna durant els propers 6 anys l’exclusivitat de la venda de cafè en tot el recinte del resort d’oci familiar més important d’Europa.

També ha estat l’any en què hem celebrat el 65é aniversari de Café Saula. Per commemorar-ho, el passat octubre vam organitzar un emotiu acte d’homenatge a la nostra fàbrica, que va comptar amb la visita i participació del President Carles Puigdemont.

I la guinda final d’aquest 2016 ha estat la presentació, després de dos anys de treball intens, de la nova Tassa Sommelier. Una creació dissenyada en exclusiva per Lluís Saula, director de Café Saula, i que presenta un nova manera, única fins el moment, d’assaborir un cafè.

En definitiva, aquest ha estat un any que recordarem amb un afecte especial. Però sempre sense deixar de mirar el futur. Seguim amb molta energia i amb ganes de treballar en equip amb la màxima professionalitat i motivació. I sempre vetllant pel mateix objectiu: aconseguir la tassa de cafè perfecta.

En nom de tot l’equip de Café Saula…Bones Festes i Feliç 2017!