Cafè Saula rep el Certificat Plimsoll d’Excel·lència Empresarial 2023

Estem molt orgullosos d’anunciar que Cafè Saula acaba de rebre el Certificat Plimsoll d’Excel·lència  Empresarial 2023. Es tracta de tot un reconeixement a la bona feina que atorga anualment l’analista financera i de mercat Plimsoll, amb seu al Regne Unit i que monitora el rendiment i el valor de mercat de les empreses més reeixides de cada sector. Un aval que atorga mitjançant un certificat signat pel seu director general Daniel Turkington.

Dins de la classificació general, Cafè Saula es posiciona en la 48a de les 263 empreses més grans del sector del cafè, el te i les infusions. I a Espanya ocupa la 66a posició entre les companyies amb major valor. Per tot això, segons el model de qualificació Plimsoll, la salut financera de Cafè Saula és bona.

L’informe Plimsoll és un prestigiós anàlisi sectorial de la situació financera i de mercat que ofereixen les companyies a Espanya. A més, és el principal proveïdor a nivell mundial d’informes sectorials i de mercat, i compta amb més de 20.000 clients a tot el món.

Estem molt orgullosos del treball ben fet!